over ons

Dierickx Ventilatie is de referentie als u een balansventilatie met warmteterugwinning of een ventilatiesysteem type D wil plaatsen. Bij Dierickx Ventilatie kan u namelijk terecht voor hoogkwalitatieve zelfbouwpakketten met persoonlijke begeleiding. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij de perfecte begeleiding kunnen bieden voor uw plaatsing. Daarnaast kan u bij ons terecht voor het onderhoud van de ventilatie-unit en kanalen en kan u op onze webshop designventielen, onderhoudsproducten en filters bestellen.

Niet leveranciersgebonden

Aangezien Dierickx niet leveranciersgebonden is, kunnen ze u op ieder moment voorzien van het gepaste ventilatiesysteem voor uw situatie. Deze flexibiliteit resulteert alleen maar in voordelen voor u.

Unieke Service

Vaak wordt zelfbouw geassocieerd met alleen zaken moeten uitvoeren. Bij Dierickx is het tegendeel waar, ons uniek serviceconcept garandeert u persoonlijke begeleiding op maat én u bespaart tegelijk nog een mooi bedrag door de plaatsing zelf te doen.

Gezamenlijk plan van aanpak

U komt met uw bouwplannen naar ons toe en we bekijken samen welke balansventilatie voor u geschikt is. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u reeds op voorhand over een legplan beschikt, waarmee u moeiteloos de ventilatie op de juiste manier plaatst.